Dine ønsker - vår ekspertise

Vi tilbyr tatoveringer i alle stilarter hos våre dyktige tatovører. Hos oss jobber vi effektivt og har fokus på design som er holdbare over tid. Vi tilbyr prisgaranti - du kan være sikker på at du får distriktets beste pris. Vår originale tatovør, Vilde Moe, har over 10 års erfaring og er svært kunnskapsrik. Hos oss brukes det kun engangsnåler, kvalitetsblekk og vi har strenge hygienerutiner.

ALLTID FORNØYDE KUNDER

  • 3 mnd garanti med gratis påfyll og oppretting
  • Design som holder seg godt over tid
  • Alle tatovører har hygienekurs
  • Fokus på riktig etterbehandling
  • Engangsnåler
  • Blekk av høy kvalitet i EU standard

DESIGN

Vi jobber ut fra referansebilder og din beskrivelse for å lage det designet som passer akkurat deg. Har du bilder av en tatovering du ønsker deg kan vi lage et tilsvarende design med denne som referanse.

FERDIG MOTIV

For deg som vet hvilket motiv du ønsker og vil velge et ferdig design. Dette er en rask og rimelig løsning - vi har stort utvalg i kataloger, du kan også ha med eget motiv.

GRATIS KONSULTASJON

Vi tilbyr gratis konsultasjon dersom du ønsker det. Da får du sitte ned med en av våre tatovører og planlegge tatoveringens design, lage skisser, se på størrelse og få en pris. I de fleste tilfeller er ikke konsultasjon nødvendig men for deg som er usikker så er du hjertelig velkommen til en hyggelig tatoveringsprat.

PRISER

Vi tilbyr som eneste studio i området en prisgaranti - hos oss skal du være trygg på at du får den beste prisen og topp kvalitet. Du kan velge mellom en rekke ferdige motiv eller få laget ditt eget design. Prisgarantien gjelder i området inntil 100 km fra vårt studio.

Vi priser våre tatoveringer etter størrelse, stilart og fargebruk. På store prosjekter jobber vi pr/time og opererer med en maksimal pris. Ønsker du å få pris på en tatovering kan du sende oss en forespørsel her.

Micro tatovering 2 x 2 cm 490
Mini tatovering 3.5 x 3.5 cm 790,-
Small tatovering 5 x 5 cm 990,-
Medium tatovering 10 x 10 cm 1990,-
Stor tatovering 15 x 15 cm 2990,-
+30% i pris for farger eller realisme

ETTERBEHANDLING

For at tatoveringen din skal gro fint uten komplikasjoner ber vi deg følge våre etterbehandlingsråd. Du vil alltid få både muntlig og skriftlige instruksjoner, og vi selger gode etterbehandlingsprodukter slik at tatoveringen din gror raskt og pent.

Vanlige spørsmål

Det er en del spørsmål som er gjengangere, her har vi samlet de fleste og forsøkt å gi så godt svar som mulig:

Vi har 18 års aldersgrense med noen unntak.
Vi tilbyr tatovering fra 16 år med restriksjoner:
1. Du må booke en konsultasjon i forkant og ha med en foresatt. Du må ha med skriftlig tillatelse fra begge foreldre og kopi av deres legitimasjon. Denne konsultasjonen koster 290 kr.
2. Vi gjør kun design opp til størrelse 5x10 cm. Det er også restriksjoner på plassering, dette informerer vi om under konsultasjon.
3. Du må ha med en foresatt til tatoveringstimen din.
Så sant vi har tid. Anbefaler timebestilling. Det hender vi har drop-in dager. Følg oss på Facebook for gode tilbud.
Vi har minstepris på 490 kr. Pris avhenger av størrelse, stilart, fargebruk og motiv.
Ja. Vi tilbyr også fjerning av tatovering, eller en kombinasjon. Ta kontakt for en konsultasjon.
Fyll ut vårt kontaktskjema så hører du fra oss innen 24 timer. Du kan også sende en melding via facebook, e-post, ringe oss, eller komme innom studio og prate med oss.
Spis, ta en god dusj og vær uthvilt. Unngå å drikke alkohol kvelden i forveien. Unngå å lage avtaler som kan komme i konflikt med timen din - det hender vi bruker lenger tid enn antatt. Skal du ta en stor tatovering er det også viktig at kroppen får hvile i etterkant.
Man får informasjon om etterbehandling både muntlig og skriftlig til når man tatoverer seg. Vi anbefaler at du kjøper nye etterbehandlingsprodukter hos oss for best resultat.
Tatoveringen kan smøres med sunblock etter 3 dager. Hvis du skal ut i solen er det lurt å dekke til tatoveringen. Man bør unngå å bade i 5-7 dager, eller til alle skorper er falt av. Det er ikke gunstig å tatovere på hud som er eller nettopp har vært solbrent.
Det er noen risiko forbundet med å tatovere seg. Du får informasjon om dette til timen din, eller du kan ta kontakt om du har spørsmål.
Hvis du har mye allergier og skal ta en tatovering med farge kan det være lurt å ta en allergitest. Det koster 490 kr.
Ja, men vi har begrenset plass i tatoveringsrommet vårt.
Nei
Vi tar kun betaling med kort eller vipps. Vi tar ikke imot kredittkort.
Vi selger gavekort i studio, eller du kan få tilsendt elektronisk. Du velger selv sum. Gavekort er gyldige 1 år fra kjøpsdato.
Ja. Det varierer fra sted til sted og person til person, men man må forbrede seg på at det er lite behagelig. Det finnes bedøvende kremer og sprayer som kan virke til en viss grad. Man kan ta en Paracet og en Ibux i forkant av timen hvis man er nervøs for smerten. For de som er ekstra pysete selger vi lokalt bedøvende krem i studio som man kan ta på 1 time i forveien, denne anbefales kun til små og medium tatoveringer.
Vårt mål er å ha 100% fornøyde kunder. Dersom du har opplevd dårlig service hos oss eller ikke er fornøyd med resultatet vil vi gjerne at du kontakter oss. Vi gir gratis touch- up så lenge man gir beskjed innen 3 mnd fra tatoveringen ble tatt. Det er ikke gratis touch up på hender og føtter, eller på cover-ups. Vi har også mulighet for å fjerne tatovering så dersom det skulle skje en alvorlig feil vil vi tilby dette.

Instagram

10% rabatt på etterbehandingsprodukter

Er du VIP-kunde hos oss får du alltid 10% rabatt på utvalgte etterbehandlingsprodukter som du trenger etter timen din. Du vil også få:

  • Faste rabatter på de fleste behandlinger.
  • Rabatter for påfyll og gjentakende behandlinger
  • Tilbud og gavekort du kan gi til familie og venner
  • Egne medlemstilbud på produkter

KONTAKT OSS

©2021 Pigmentet
Before browse our site, please accept our privacy policy
Bestill Time
LYNGDAL
Bestill Time
MANDAL