En enklere hverdag

Med vår hjelp kan du se frisk og opplagt ut hele dagen uten å bekymre deg for sminke som renner eller streve med å få øyenbryn og eyeliner tegnet riktig. Våre artister hjelper med å lage form som passer ditt ansikt, og velger farge etter din hud- og hårtype. Vi tilbyr gratis konsultasjon for de som ønsker det i forkant av behandling.

MODERNE FASILITETER

ØYENBRYN

Alle pmu øyenbryn har en tilhelingsperiode på ca 4 uker. Første uken vil fargen se mørk ut, men vil falme ca 30-60%. Behandlingen kan være smertefull. Man får bedøvelse under behandling, men ikke i forkant. Prisen er inkludert inntil 2 påfyll innen 3 mnd. De fleste trenger ett påfyll, noen ganger er det nødvendig med to. Vi fyller ikke på i de tilfellene det ikke er nødvendig da det skaper unødig traume i huden.

Pudderbryn

Passer alle hudtyper. Dette er vår favoritt og vi anbefaler denne behandlingen. Teknikken er meget skånsom og gjør at du kan la brynene fade vekk om du ønsker. Behandlingen er semi-permanent og man må påregne påfyll hver 6-8 mnd for å vedlikeholde fargen.

Hårpåtegning W-brows

Passer for alle hudtyper. Gir et naturlig og fluffy resultat - med denne teknikken bruker vi maskin og micronåler til å lage svært naturtro hårstråmønster med shading. Man må påregne påfyll hver 8-12 mnd for å vedlikeholde fargen.

ØYNE

For de ulike eyelinerne og shadingene må du regne med å være litt rød/hoven 1-2 dager i etterkant. Tilheling på ca 1-2 uker. Unngå produkter og sminke i tilhelingsperioden. Du får bedøvelse før og under behandling. Prisen er inkludert inntil 2 påfyll innen 3 mnd. De fleste trenger ett påfyll, noen ganger er det nødvendig med to. Vi fyller ikke på i de tilfellene det ikke er nødvendig da det skaper unødig traume i huden.

Vippelinje

Vippelinje er en diskret eyeliner som fremhever øynene uten å se sminket ut. Flott behandling for alle, spesielt deg som liker å gå uten sminke.

Eyeliner oppe/nede

Fin behandling for deg som bruker eyeliner daglig, dette gjør livet enklere! Velg selv om du ønsker en klassisk eller grafisk utførelse, med eller uten vinger. Ønsker du nedre vippelinje i tillegg til øyelokk gir dette et mer sminket utseende.

Shaded Eyeliner

Det nyeste innen permanent make-up. Lekker behandling for deg som bruker eyeliner og sminke daglig, gir et delikat sminket øye! Velg shading i den fargen som passer deg; grått, brunt, plomme eller olivengrønt.

LEPPER

Man får et kraftig sminket og litt hovent resultat første dagene. Du må regne med tilhelingsperiode på ca 3 uker, og mange vil oppleve å være ekstra tørr på leppene i noen måneder etter behandlingen er avsluttet.Behandlingen kan være smertefull, du får bedøvelse før og under tatovering. Prisen er inkludert inntil 2 påfyll innen 3 mnd. De fleste trenger ett påfyll, noen ganger er det nødvendig med to. Vi fyller ikke på i de tilfellene det ikke er nødvendig da det skaper unødig traume i huden.

Blush lepper

Vår favoritt! Passer for deg som har fyldige lepper. Her får du en veldig tynn lipliner samt shading på hele ytterkant av leppen. Gir et lekkert naturlig og friskt resultat. Perfekt for deg som ønsker å forsterke din egen leppefarge. Skånsom behandling som krever påfyll av farge for å vedlikeholdes ca hver 8-12 mnd.

Lipliner

Leppelinje for å markere og fremheve leppene. Passer best for deg som bruker leppestift daglig og ønsker en god mal for påføring. Bør etterfylles ca hver 12-24 mnd for å vedlikeholde farge

ANDRE BEHANDLINGER

AREOLA

Vi tilbyr rekonstruksjon av areola for deg som har hatt brystkreft eller arr/komplikasjoner ifm operasjon. Til denne behandlingen bruker vi tradisjonelt tatoveringsblekk for å sikre stabile farger som sitter helt permanent. Behandlingen kan være smertefull, bedøvelse før og under tatovering gis. Ta kontakt for konsultasjon.

SCALP PIGMENTATION / HÅRINNFYLLING

Behandling for deg har tynt og vikende hårfeste. Passer fint til menn som barberer hodet - her kan vi fylle inn viker og måne. Passer fint til kvinner som har tynt hårfeste, med lett farge i hodebunnen vil håret fremstå som tykkere og man slipper store synlige skiller i frisyren. Ta kontakt for konsultasjon.

Oppretting og korrigering

Har du vært uheldig og fått permanent make-up som du er misfornøyd med? Vi kan kanskje hjelpe deg! Ta kontakt for en konsultasjon så ser vi hva vi kan gjøre.

PÅFYLL AV PERMANENT MAKE-UP

All pmu er semi-permanent, det må vedlikeholdes for at farge og form skal holde seg pent. Prisene er for deg som har tatt behandlig hos oss tidligere. Dersom du har utført behandling i annet studio og ønsker påfyll hos oss er det egen pris.

ERFARING & KVALITET

Hos Pigmentet har vi over 5 års erfaring med permanent make-up. Vi er vi opptatt av å være oppdaterte på de nyeste teknikker og trender i markedet. Hos oss brukes kun pigmenter og produkter fra anerkjente merker som Biotek, Tina Davies og Phi Brows. Våre utøvere er kurset innen hygiene og smittevern, vi setter din sikkerhet i høysetet! Du kan være trygg på at vi gir deg god og forsvarlig behandling.

Vanlige spørsmål

Permanent make-up, eller semi permanent make-up som det egentlig er, er en tatovering på øyenbryn, øyelokk eller lepper for å skape en make-up effekt. Vi infører pigmenter ved hjelp av en tatoveringsmaskin i dermis, vårt første hudlag. I enkelte behandlinger setter vi tatoveringen i epi-dermis, vårt andre hudlag.
Smertene er minimale og veldig tålelige. Vi bruker også lokalbedøvelsesmidler for å gjøre ubehaget minst mulig.
Ja, det er veldig trygt. Vi bruker sterilisert utstyr og engangsnåler for hver kunde. Pigmentene vi bruker er av høy kvalitet og alle våre utøvere har kursing i hygiene og smittevern.
Pris kommer an på hvilken type Permanent make-up du ønsker. Alle våre behandlinger er inkludert inntil 2 påfyll innen 3 mnd. Å få utført permanent make-up er en prosess så resultatet vil aldri være optimalt etter kun en behandling. Alle må ha ett påfyll, noen trenger to, men det er ikke slik at vi utfører påfyll bare fordi det er inkludert i prisen: man ønsker ikke skape mer traume i huden enn hva som er nødvendig.
Det varierer ut fra type behandling man skal ha. Til øyenbryn regner vi 2-3 timer ved første behandling og 1 time ved påfyll. For vippelinje eller eyeliner regner vi 1,5-2 timer ved første behandling og 1 time ved påfyll. For lepper regner vi 2-3 timer ved første behandling og 1-1,5 time ved påfyll.
Det vil være en viss hevelse og rødhet i huden, men dette merkes ikke veldig og vil forsvinne raskt etter inngrepet. Om du tatoverer leppene kan du regne med at de ser ganske hovne ut i 2-3 dager.
Tilheling tar ca 7-14 dager. Det er forskjellig per person. Det kan bli noe skorper i løpet av denne perioden. Sørg for ikke å plukke eller fjerne noe av dette. Fargen vil lysne opp ca 30% ved tilheling. Dersom du synes det blir for lyst kan du be om å få et mørkere pigment til påfyll. Vi anbefaler likevel at du velger en farge som ser naturlig ut for deg, når du ikke har på sminke.
Vi foretrekker at du kommer uten sminke på med nyrenset hud. Sørg for at du heller ikke kommer inn med solbrent eller skadet hud. Dersom du har fått utført syrepeeling eller annen form for kraftig hudfornyelse er det også best å vente ca 6 mnd, slik at huden er fullt restituert. Pass på å spise før du kommer, og vær uthvilt og frisk.

Dette avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden din og hvilke medisiner du går på. Vi utfører ikke tatoveringer på gravide og anbefaler det ikke for ammende kvinner. Dersom du går på medisiner, har epilepsi, diabetes eller hjertesykdom ber vi deg konsultere legen din før du gjennomgår prosedyren. Hvis du går på blodfortynnende medisiner kan dette påvirke resultatet fordi du vil blø under behandlingen, vi ber om at du konsulterer med lege for å se om du har mulighet til å gå av medisinen noen dager i forveien av inngrepet.

VIKTIG: ikke gjør noen endringer i din medisinering uten å ha konsultert med legen din!

Siden hudbarrieren brytes vil det alltid være risiko for infeksjon. Det er viktig at du følger etterbehandlingsinstruksjoner og at du er nøye med stell og hygiene. Det er også en risiko for allergi for pigmentene, dersom du har mye kjente allergier kan man få utført en allergitest på forhånd. Andre risikoer er migrering av blekk under huden; at pigmentene spres og lager en misfarging rundt tatoveringen. Man risikerer arrdannelse dersom tatoveringen settes for dypt. Man kan også risikere å bli misfornøyd med resultatet og oppleve dette som stressende og plagsomt. Ingen pigmenter er 100% fargestabile, så de fleste PMU tatoveringer endrer farge når de blekes, noen tilheles mot rødt eller grått. Vi anbefaler å følge jevnlig påfyll for å unngå dette.
I noen tilfeller vil det forsvinne helt, men for de aller fleste vil det alltid være noe spor av pigmenter igjen i huden selv om man velger å ikke fylle på tatoveringen.
Å ta permanent make-up er en prosess, så du kan ikke regne med at alt er riktig ved første behandling. Vi gir 2 påfyll for å sikre at du oppnår de resultatene du ønsker og blir fornøyd med behandlingen du får hos oss. Dersom du fortsatt skulle være misfornøyd ønsker vi jo selvfølgelig å gjøre det vi kan for å sørge for at det blir bra for deg.
I mange tilfeller vil man kunne fjerne den permanente make-up’en enten ved hjelp av laser, eller ved hjelp av andre teknikker som vi kan administrere. Ta kontakt for mer informasjon.

KONTAKT OSS

©2021 Pigmentet
Before browse our site, please accept our privacy policy
Bestill Time
LYNGDAL
Bestill Time
MANDAL