Naturlige bryn

Microblading er en teknikk hvor man tegner inn hvert enkelt hårstrå manuelt. Teknikken gir et naturlig utseende og egner seg godt for deg som har lite hår igjen i brynene. Hos oss bruker vi verktøy og pigmenter fra Phi-Brows, verdens største leverandør av microblading kurs og utstyr.

Microblading

Klassisk microblading med nøye opptegning hvor vi bruker din ansiktsform og benstruktur til å konstruere perfekte bryn for deg. Farge og tykkelse avgjøres sammen. Prisen er inkl. inntil 2 påfyll innen 3 mnd.

Microblading med skygge

Klassisk microblading i kombinasjon med pudderskygge, passer godt for deg som ønsker et litt kraftigere uttrykk og gir et flott resultat. Dette er en av våre mest populære behandlinger og anbefales! Prisen er inkl. inntil 2 påfyll innen 3 mnd.

Pris for påfyll
Tid siden forrige behandling Pris
2 mnd 490,-
2-8 mnd 790,-
8-18 mnd 1490,-
18+ mnd 1990,-

Vanlige spørsmål

Microblading er ikke for alle hudtyper: for deg som har fet hud anbefaler vi ikke denne behandlingen. De som får best resultater er de med tørre hudtyper.
Dersom microbladingen ikke fester seg tilfredstillende vil vi gå over til en annen teknikk for å gi deg et tilfredsstillende resultat, uten ekstra kostnader.
De første dagene bør du ta det med ro og unnå mye svette og damp (lange dusjer mv.) Brynene skal renses forsiktig med vann morgen og kveld, og smøres med etterbehandlingssalve du kjøper ved behandling. Det er viktig å behandle dem til de er helt grodd, ca 4-6 uker. Du får utdelt instruksjoner til timen din.
Dette er helt normalt mens brynene tilheles, og fargen vil gradvis komme tilbake etterhvert som huden restituerer seg. Det er alltid slik at man vil miste noe farge, derfor tilbyr vi 2 påfyll inkludert i første behandling for å være sikker på at brynene blir perfekte for deg.
De fleste må ha påfyll ca årlig. Prisen på påfyll varierer ut fra hvor lenge du venter, vanligvis koster det 1000 kr.
Gradvis vil brynene dine falme og hårstråene som er påtegnet vil miste fasong og skarphet. Microblading falmer ofte til en grålig skygge dersom det ikke blir vedlikeholdt.
Hos oss tilbyr vi fjerning av tatovering og micropigmentering med ulike metoder Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg. Om du har tatt microblading hos oss som du ikke er fornøyd med vil vi selvfølgelig gjøre det vi kan for å rette opp i dette.

Instagram

KONTAKT OSS

©2021 Pigmentet
Before browse our site, please accept our privacy policy
Bestill Time
LYNGDAL
Bestill Time
MANDAL