Hudpleie tilpasset din hudhelse og dine behov

Vi tilbyr en rekke ulike ansiktsbehandinger og produkter til hjemmebruk. Hos oss skal du være trygg på at vi finner den beste løsningen for din hud. Ønsker du kun en booster for å friske opp ansiktet eller sliter du med langvarige plager - vi hjelper deg.

Finn riktig behandling og produkter

Pigmentet tilbyr gratis og uforpliktende hudanalyse hos en av våre flinke hudkonsulenter. Huden er vårt største organ, og trenger riktig pleie for å holde på fuktighet, generere nye, friske hudceller og beskyttes mot ytterlige skader. En hudanalyse hos oss vil kartlegge hvilken type behandling som er best for deg, og hvordan du får mest mulig ut av den i kombinasjon med riktige produkter til å bruke hjemme.

DERMACLEAR DYPRENS AV HUDEN

Vår unike Dermaclear behandling er perfekt for deg som ønsker umiddelbart resultat. Huden blir skinnende ren og glødende. Døde hudceller, hudormer og urenheter forsvinner, huden strammes opp og porene blir mindre. Effekten varer i ukesvis og vi kan virkelig anbefale denne prisvinnende behandlingen. Dermaclear er vært effektiv for deg med Acne og store porer, vi anbefaler da at du følger et eget program med flere behandlinger. Anbefales ikke for aldrende hud og tynn/ sensitiv hud med anlegg for sprengte blodkar.

Dermaclear Dyprens Express

30 min. Ansiktsrens og behandling med vår Dermaclear maskin som ved hj elp av vacuum og massasje suger opp døde hudceller, hudormer, urenheter og oljer fra overflaten. Avsluttes med fuktighetsgivende serum, krem og øyenkrem.

Dermaclear Dyprens

60 min. Ansiktsrens og behandling med vår Dermaclear maskin som ved hjelp av vacuum og massasje suger opp døde hudceller, hudormer, urenheter og oljer fra overflaten. Avsluttes med fuktighetsgivende serum, krem og øyenkrem.

Dermaclear Dyprens - Pakketilbud

3 x 30 min. Ansiktsrens og behandling med vår Dermaclear maskin som ved hjelp av vacuum og massasje suger opp døde hudceller, hudormer, urenheter og oljer fra overflaten. Avsluttes med fuktighetsgivende serum, krem og øyenkrem.

ELIXIR PEEL BEHANDLINGER

Utviklet av norske dermatologer, Elixir Cosmoceuticals gir deg jevnere hudtone og fornyet glød med peeling tilpasset din hud. Klinikkbehandlingen gir raske og effektive resultater. Det er en trygg behandling som gir lite nedetid. Resultatet er glattere, jevnere og friskere hud. Anbefales ikke til gravide eller ammende.

Anti-Age Peel

45 min. Behandler Solskader, fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og gusten hud. Minimerer tegn til aldring. Stimulerer kollagenproduksjonen og reparerer solskader. Behandlingen inneholder en av de mest fuktighetsgivende AHA-syrene, og er effektiv mot grove porer. Gir en jevnere hud med fornyet glød.

Anti-Pigment Peel

Behandler ujevn pigmentering, solskader og melasma. Flere ulike AHA-syrer virker i synergi mot ujevn pigmentering ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase. Behandlingen inneholder syrer som også virker blekende på pigmentforandringer. Gir er en glattere og jevnere hudtone. Perfekt for deg som sliter med melasma og pigmentflekker.

Anti-Acne sensitive Peel

Mandelsyre eksfolierer og fjerner opphopning av døde hudceller og talg. Betennelsesdempende og er effektiv mot akne og rosacea. Virker antiinflammatorisk og bidrar til reduksjon av rødheter. Gir jevnere hud med mindre porer og færre urenheter.

Instagram

KONTAKT OSS

©2021 Pigmentet
Before browse our site, please accept our privacy policy
Bestill Time
LYNGDAL
Bestill Time
MANDAL