En pause i hverdagen

Vi tilbyr ulike former for fotpleie og pedikyr, og du kan samtidig velge å ta en deilig massasje i våre flotte pedikyr- og massasjestoler. Unn deg en unik opplevelse og et deilig avbrekk i hverdagen.

VÅR KOMPETANSE

Våre fotpleiere kan klippe og filer negler, slipe og file hard hud og overfladiske liktorn og hjelpe med inngrodde negler. Du kan også få lagt neglelakk eller gelelakk på tærne. Vi kan gi pleie til alle type føtter og vi har dermatolog i tilknytning til salongen som kan bistå ved mer alvorlige tilstander. Vi kan ikke tilpasse sko eller såler, vi tilbyr kun pleie av føttene. Hos oss er hygiene viktig og vi desinfiserer og/ eller steriliserer alle verktøy og fotbad mellom hver kunde.

Fotbad og massasjestol

Deilig selvpleie - du får sitte i vår fantastiske spa- og massasjestol. Fotbadet med velduftende badebombe og boblebad-effekt. Du blir vist til stolen og får utdelt håndkle og produkter. Lengde 30 min.

fotbad-massasje-fotmassasje

Du får sitte i massasjestolen vår og får fotbad med velduftende badebombe og boblebad-effekt, etterfulgt av 20 min fot- og leggmassasje.

Fotbad, massasjestol og pedikyr

Mens du nyter massasjestolen får du først fotbad og så en grundig pedikyr hvor vi renser og filer negler og filer hard hud. Du kan velge neglelakk eller gelelakk på neglene i tillegg om du ønsker.

Fotbad, massasjestol og spa-fotpleie

Du mottar en grundig fotpleie inkludert saltskrubb, rens og filing av negler, fjerning av død hud og fot- og leggmassasje - mens du nyter vår massasjestol. Du kan velge neglelakk eller gelelakk på neglene i tillegg om du ønsker.

Mini-pedikyr og gelelakk

Rask rens og filing av negler. Vi legger gelelakk som varer i 4-6 uker. Tillegg for dekor eller fransk manikyr.

Mini-pedikyr og neglelakk

Rask rens og filing av negler. Vi legger vanlig neglelakk som du enkelt kan fjerne hjemme når du ønsker det.

Ekstra fotpleie 20 min.

Rask rens og filing av negler. Vi legger vanlig neglelakk som du enkelt kan fjerne hjemme når du ønsker det.

Instagram

KONTAKT OSS

©2021 Pigmentet
Before browse our site, please accept our privacy policy
Bestill Time
LYNGDAL
Bestill Time
MANDAL