Piercing i trygge omgivelser

Vi tilbyr piercing i øret, tunge, nese, brystvorte og navle. Alle piercinger blir utført av profesjonelle piercere med hygienekurs. Smykkene er sterilisert og inkludert i prisen. Vi bruker kun engangsnåler og har egen autoklave til sterilisering av smykker og utstyr.

Piercing

Navn Pris Pris for 2 stk Aldersgrense
Øreflipp 490,- 790,- 12 år m/ foresatte
Øreflipp barn 790,- 990,- 6 år m/ foresatte
Helix 490,- - 12 år m/ foresatte
Forward Helix 490 - 16 år
Industrial 690,- - 16 år
Conc (øreplate) 490,- 16 år
Daith (migrene) 690,- - 16 år
Brystvorte 590,- 990,- 18 år
Navle 590,- - 12 år m/ foresatte
Tunge 590,- - 18 år
Nesevinge 490,- - 12 år m/ foresatte
Septum 490,- - 16 år

10% rabatt på etterbehandingsprodukter

Er du VIP-kunde hos oss får du alltid 10% rabatt på utvalgte etterbehandlingsprodukter som du trenger etter timen din. Du vil også få:

  • Faste rabatter på de fleste behandlinger.
  • Rabatter for påfyll og gjentakende behandlinger
  • Tilbud og gavekort du kan gi til familie og venner
  • Egne medlemstilbud på produkter

Etterbehandling

Riktig etterbehandling er kjempeviktig ved piercing. Hos oss får du alltid muntlig og skriftlig informasjon om hvordan du tar vare på piercingen din, og du får kjøpe gode produkter som du bruker til den nye piercingen din.

Vanlige spørsmål

Det er en del spørsmål som er gjengangere, her har vi samlet de fleste og forsøkt å gi så godt svar som mulig:

Vi har 16 års aldersgrense for Piercing. Vi utfører øre og navle piercing ned til 12 års alder med foresatte tilstedet. Vi utfører piercing av øreflipp ned til 6 års alder med foresatte tilstedet. Dersom du har et barn som er yngre enn 6 år kan vi vurdere hver enkelt sak. Det er et kriterie at barnet selv kan gi uttrykk for at han/hun ønsker å ha hull i ørene og at de forstår at det må vaskes og ikke plukkes på.
Du kan enkelt bestille time i vårt bookingsystem (se knapp øverst til høyre på vår web-side), eller du kan kontakte oss via facebook messenger, telefon eller e-post.
Vi kan vurdere dette individuelt men vi må snakke med foresatte, se legitimasjon og være fortrolige med at vedkommende har rett til å gi tillatelse for deg. Er du under 14 år må du uansett ha med foresatte.
Ja, hos oss får du et standard førstegangssmykke i kirurgisk stål. Det vil i de fleste tilfeller være overdimensjonert så det er rom for hevelse under de første ukene, og bør byttes ut etter 6-8 uker.
Vi bruker sterile engangskanyler til å ta hull, samt ulike verktøy for å sette inn piercingen. Alt utstyr blir sterilisert i autoklave som oppfyller krav om sterilisering. All forbruksvare er til engangsbruk. Våre piercere har hygienekurs.
Du bør komme uthvilt og ha spist og drukket før avtalen din.
Du får både muntlige og skriftlige instruksjoner når du har time. Vi har også tilgjengelig informasjon om etterbehandling på hjemmesiden vår. eller du kan kontakte oss for tips og råd
Vi anbefaler saltvannsspray som du får kjøpt hos oss. Har du tungepiercing trenger du et eget munnskyllevann som vi også selger. Vi anbefaler i utgangspunktet ikke annen sårrens eller såper da disse kan virke uttørrende og irriterende på huden og gjøre at piercingen gror saktere.
Skal du bytte smykke anbefaler vi at du kjøper smykke i kirurgisk stål, titanium, gull eller bio-plast. Dette er for å unngå allergier eller infeksjoner. Hos oss selger vi standard smykker i kirurgisk stål.
Smykkene vi bruker skal være av en slik kvalitet at de aller fleste med nikkelallergi ikke vil reagere på dem selv om de inneholder en liten bestanddel nikkel. Dersom du er svært følsom og sensitiv mot nikkel anbefaler vi at du kjøper inn eget smykke i titanium eller gull på forhånd og leverer til oss i god tid før timen din så kan vi sterilisere det. Kontakt oss i så fall for konsultasjon.
Ja, du kan få hjelp til å bytte smykke. Dersom du ønsker å bytte til et smykke du har kjøpt inn selv ber vi om at du leverer det dagen i forveien så vi kan sterilisere det. Du kan enkelt bestille time selv i vårt bookingsystem (se knapp øverst på siden) eller kontakte oss på facebook messenger, telefon eller e-post.
Det er stor variasjon i hva folk ønsker og vi synes derfor det er bedre at folk får sitt førstegangs smykke hos oss - som i de aller fleste tilfeller bør byttes ut etter 6-8 uker, og siden kjøper inn det smykket de ønsker selv på nett. Vi er behjelpelig med å henvise til god web-butikker og opplyse om den størrelsen du trenger.
Du kan forsøke å stelle den etter enkle råd i 2 dager, dersom tilstanden ikke bedrer seg må du kontakte lege for å undersøke om du har en infeksjon som krever behandling med antibiotika. Du trenger ikke nødvendigvis å ta ut piercingen dersom du må ha antibiotikabehandling. Ta kontakt med oss for utfyllende informasjon.
Dette er mest sannsynlig arrvev som bygger seg opp, det kan være flere grunner til dette; at smykket ikke får være i fred, eller fordi du har et smykke som ikke passer. Det finnes måter for å redusere arrdannelse, ta kontakt med oss for utfyllende informasjon.

HAR DU ANDRE SPØRSMÅL DU IKKE FÅR SVAR PÅ KAN DU KONTAKTE OSS VIA FACEBOOK, E-POST ELLER TELEFON

KONTAKT OSS

©2021 Pigmentet
Before browse our site, please accept our privacy policy
Bestill Time
LYNGDAL
Bestill Time
MANDAL