Pigmentet tilbyr tatovering, piercing, hudpleie, laser- og skjønnhetsbehandlinger. Vi har lekre og moderne lokaler i Handelsparken Senter i Lyngdal rett ved E39.

Vi har dyktige behandlere med mange års erfaring. Det er autorisert helsepersonell og laserterapeut som utfører laserbehandlinger og vi har egen dermatolog i tilknytning til salongen. Alle våre ansatte har kurs innen hygiene og smittevern. Våre lokaler er godkjent av helsemyndighetene og vi bruker kun sterilt utstyr og engangsnåler. Hos oss får du kjøpt alt av etterbehandlingsprodukter, medisinsk hudpleieserie og andre velværeprodukter.

Hos Pigmentet ønsker vi å ta vare på kundene våre ved hjelp av faglig kompetanse og god service. Vi er takknemlig og glad for alle som benytter seg av våre tjenester, og håper du som kunde alltid vil føle deg velkommen og ivaretatt.

Pigmentet ønsker å være markedsledende innen bransjen og tilby konkurransedyktige priser. Vi har prisgaranti på tatoveirng og piercing, og alle våre behandlinger kommer med garantert fornøyd garanti.

Vi bruker kun kvalitetsprodukter til våre behandlinger så du skal være trygg på at resultatet står til forventningene.

Vi har 18 års aldersgrense på laser og tatovering. Vi har 16 års aldersgrense på tatovering med foresatte tilstedet. Vi har 16 års aldersgrense på piercing, men gjør enkelte piercinger helt ned til 6 år med foresatte tilstedet.

Instagram

KONTAKT OSS

©2021 Pigmentet
Before browse our site, please accept our privacy policy
Bestill Time
LYNGDAL
Bestill Time
MANDAL