Effektivt og rimelig

Har du en tatovering som du angrer på er du ikke alene! I følge norstat har 1 av 6 nordmenn en tatovering, og 10 % angrer på den. Nå finnes det heldigvis gode alternativer for å få fjernet gamle tatoveringer enten helt eller delvis.

Gratis og uforpliktende konsultasjon

Vi gjør en vurdering av huden og tatoveringen din som vil gi en indikasjon på hvor mange behandlinger du trenger. Ut fra dette kan vi tilby en behandlingsplan, vi har en rekke gunstige rabattordninger - du kan også få finansiering med betalingsutsettelse.

Ønsker du en prøvetime, hvor vi prøver laseren på et lite område av tatoveringen for å se hvordan tatoveringen og huden din reagerer, så kan du få utført det samtidig som du har konsultasjon. Prøvetime koster 490,-

MODERNE FASILITETER

VÅR KOMPETANSE - DIN TRYGGHET

Med over 10 års erfaring med tatoveringer og permanent make-up har vårt team en unik spesialkompetanse på tatoveringer.

Vi vil kunne vurdere hvilken type behandling som er best for din tatovering, og gi tilleggsbehandlinger for å fremskynde en fjerningsprosess som du ikke vil få tilbud om ved andre lasersentre.

Pigmentet har også egen tatoveringsavdeling som kan bistå i de tilfellene du ønsker å forbedre eller dekke over en tatovering - da jobber vi sammen med tatovørene for å gi deg et optimalt resultat.

Vi har egen dermatolog i tilknytning til salongen, og autorisert helsepersonell som er ansvarlige for din behandling.

HVORDAN FUNGERER LASEREN?

Når man fjerner tatovering med laser brukes det lyspuls til å dele opp tatoveringsblekket i mindre biter, slik at kroppen selv skiller ut fargen som avfall. Det finnes en rekke ulike type lasere som har forskjellig styrke, strålingsdybde og -puls.

Hos oss tilbyr vi fjerning med Harmony XL Pro ™ . Dette er en type laser som er mest effektiv mot de mest vanlige tatoveringsfargene. Den opererer med nano-puls av lysstrålingen. Harmony XL Pro ™ avgir mye kraft og er svært effektiv.

Vanlige spørsmål

Resultatet kommer ann på kvaliteten på tatoveringen, hvor gammel den er, hvilken type blekk som er brukt og din hudtype. Vi vil guide deg gjennom dine behandlinger og sørge for at du forstår prinsippene og de ulike stadiene i prosessen. Har du tatovering uten farger, kun sort og grått, vil vi i de aller fleste tilfeller få fjernet hele tatoveringen.
Prisen kommer helt ann på tatoveringen som skal fjernes og hvor mange behandlinger du trenger. Når du kjøper en behandlingspakke hos oss får du gode rabatter og mulighet for finansiering. Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon så kan vi gi deg et prisoverslag.
Ja. Fjerning av tatovering med laser er vondt. Litt avhengig av størrelsen på tatoveringen går behandlingen forholdsvis raskt. Dersom du ønsker kan du benytte lokalbedøvende krem på området før behandling.
Lengden på behandlingen er avhengig av størrelse og utførelse av tatoveringen. Det må gå minimum 6 uker mellom hver behandling, og etter 4 behandlinger trenger man lenger intervaller på ca 3 mnd. Dette er for å gi kroppen tid til å skille ut de spaltede blekkpartiklene, noe som tar tid. Resultatet vil gradvis bli forbedret ettersom kroppen jobber.
Nei. Du må beskytte huden godt mot sol så lenge du er under behandling. Den skal smøres med sunblock daglig i sommerhalvåret - også når du har klær på. Er du på stranden må det smøres med sunblock og dekkes til med plaster/bandasje. Dette er for å forhindre pigmentforandringer så huden din ikke blir misfarget.
Mellom behandlingene må du være flink å smøre området med etterbehandlingskrem og beskytte det mot sol. Laseren gjør sin del av jobben, men du og kroppen din er også en del av dette. Det er viktig å drikke mye vann, holde det behandlede området rent og sørge for at man ikke stresser huden eller plukker/klør på området. Når huden har fått ny overflate vil det fremskynde prosessen med daglig lett massasje på området.
Nei. Det er en del farger som kan være svært vanskelig å fjerne. Tatoveringer med mye arrvev er også vanskelig å få vekk, ofte vil man oppleve at fargen forsvinner men at arret sitter igjen. Vi kan hjelpe med behandling av arr for å forbedre dette. Vi har også andre metoder for å få fjernet så mye som mulig av resterende blekk man ikke får vekk med laser. I noen tilfeller vil vi anbefale en delvis fjerning/lysning for å dekke over med en ny tatovering - selv om du ikke blir kvitt tatoveringen vil du i så tilfelle hvertfall få en tatovering av bedre kvalitet og med et motiv og stil som du kan leve godt med. Vi har dyktige og erfarne tatovører som bistår i dette arbeidet.
I noen tilfeller vil vi anbefale en delvis fjerning/lysning for å dekke over med en ny tatovering - selv om du ikke blir kvitt tatoveringen vil du i så tilfelle hvertfall få en tatovering av bedre kvalitet og med et motiv og stil som du kan leve godt med. Vi har dyktige og erfarne tatovører som bistår i dette arbeidet. Dersom vi ser at din tatovering ikke egner seg for fjerning, eller at vi ikke vil klare å fjerne den helt, vil du få beskjed om dette før vi starter.

2% rabatt for VIP-kunder

Er du VIP-kunde hos oss får du alltid 2% rabatt på alle laserbehandlinger - i tillegg til våre vanlige rabattordninger. Du vil også få:

  • Faste rabatter på de fleste behandlinger
  • Rabatter for påfyll og gjentakende behandlinger
  • Tilbud og gavekort du kan gi til familie og venner
  • Egne medlemstilbud på produkter

Priser

Konsultasjon Prøvetime LITEN
5x5 cm
MEDIUM
10x10 cm
STOR
15x15 cm
X-STOR
20x20 cm
Gratis 490,- 990,- 1490,- 1990,- 2490,-
KLIPPEKORT 5 KLIPP = -10% rabat
4450,- 6700,- 8950,- 11830,-

Du betaler pr. behandling. Prisen for prøvetimen blir trukket fra på første behandlingen.

Instagram

KONTAKT OSS

©2021 Pigmentet
Before browse our site, please accept our privacy policy
Bestill Time
LYNGDAL
Bestill Time
MANDAL