Ansiktsløft i lunsjen?

Clearlift ™ ansiktsløft er en patentert laserbehandling av ansikt, hals og bryst som kan gi stor forbedring av rynker, pigmenteringer og slapp hud. Ved hjelp av laserteknologi virker behandlingen under hudoverflaten for å stramme opp og forbedre hudkvalitet, og stimulere til økt kollagenproduksjon for et langvarig resultat. Clearlift ™ virker på de dypere hudlagene så huden vil i hovedsak fremstå som uberørt umiddelbart etter prosedyren noe som gir kort nedetid. Behandlingen tar kort tid og er smertefri.

Fordeler med Clearlift ™

  • Strammere hud
  • Mindre porer
  • Jevnere hudtone
  • Mindre dype rynker
  • Mindre melasma og solflekker

Vanlige spørsmål

Ved hjelp av korte lyspulser forstyrres hudvevet slik at kroppen regenererer celler. Denne prosessen fører til en fornying av hudlaget, som gir mindre rynker, pigmentflekker og slapphet. Kollagenproduksjonen i huden forbedres, som over lengre tid gir en friskere og sunnere hud. Det endelige resultatet vises rundt 3 mnd etter avsluttet behandling.
Først tar vi et bilde av ansiktet ditt, slik at vi kan følge utviklingen og du kan se resultatene til sist. Så renser vi huden din og gir en forberedende behandling med hydradermabrasjon som renser og stimulerer overhuden. Deretter får du behandling med lasermaskinen. Du må ha på deg lystette briller under behandlingen. Etter fullført laserbehandling får du en beroligende maske. Til sist får du på en dekkende foundation, dersom du ønsker sminke for å dekke rødhet i huden. Hele prosessen tar ca 1 time fra start til slutt.
Du kan regne med noe ubehag, men behandlingen oppleves for de fleste som smertefri.
Behandlingen passer for deg som har begynnende og moderate tegn til aldring; vi anbefaler Clearlift ™ for alle i aldersgruppen 35-65 år.
For å beholde den gode effekten anbefaler vi en oppfriskende behandling årlig. Noen bør ha behandling oftere - dette avhenger av dine forutsetninger og hudkvalitet. Hud er ferskvare og det er mange faktorer som vil påvirke effekten og varigheten av behandlingen. Det er dokumentert at Clearlift ™ øker collagenproduksjon, så vi anbefaler alle å ta behandligen jevnlig, det er utmerket for å forebygge aldring av huden.
Vi anbefaler alltid fra 3-6 behandlinger for et optimalt resultat. Vi har pris for enkeltbehandlinger og rabatterte priser om du kjøper et pakkeløp. Du kan også velge å inkludere våre anbefalte etterbehandlingsprodukter til en god pris. Du finner prislisten under.
Huden skal ikke utsettes for direkte sollys 6 uker før og etter behandling. Vi anbefaler at man ikke tar behandling på solutsatte steder i sommerhalvåret (mai-september). Området bør alltid smøres med UVA-UVB sunblock og det bør brukes hatt/ skyggelue om man skal oppholde seg i sola under behandlingperioden.
Clearlift ™ har minimalt med bivirkninger, det er en skånsom og effektiv behandling. Bivirkninger kan være rødhet, hevelse, pigmentforandringer og blemmer. Bivirkninger oppstår kun dersom du er blitt feilbehandlet eller har underliggende hudforstyrrelser.

2% rabatt for VIP-kunder

Er du VIP-kunde hos oss får du alltid 2% rabatt på alle laserbehandlinger - i tillegg til våre vanlige rabattordninger. Du vil også få:

  • Faste rabatter pa de fleste behandlinger
  • Rabatter for pafyll og gjentakende behandlinger
  • Tilbud og gavekort du kan gi til familie og venner
  • Egne medlemstilbud på produkter

Priser

Alle førstegangskunder må kjøpe en pakke på 3 behandlinger.
Enkeltbehandling tilbys kun som årlig oppfrisking.
Område 1 behandling Pakke med 3 behandlinger Pakke med 5 behandlinger
Ansikt 1990,- 5490,- 8490,-
Ansikt + hals 2490,- 6990,- 10990,-

MODERNE FASILITETER

Instagram

KONTAKT OSS

©2021 Pigmentet
Before browse our site, please accept our privacy policy
Bestill Time
LYNGDAL
Bestill Time
MANDAL