Riktig etterbehandling av tatovering

ETTERBEHANDLING AV TATOVERING


For at tatoveringen skal leges riktig og beholde kvaliteten anbefaler vi at du følger disse

rådene for behandling de neste ukene. 

 

 

1. Behold beskyttelsesplasten på i 2-3 timer. Vask og smør tatoveringen når du tar av plasten. 

2. Tatoveringen skal vaskes minimum en gang om dagen, og alltid smøres etterpå. 

3. Smør tatoveringen 3-5 ganger daglig.

 

Vask av tatovering:

Bruk mild parfyme- og fargefri såpe og varmt vann. Vask forsiktig med hånden. Rens godt med varmt vann ogvær nøye med at du får av all såpen. Skyll tatoveringen med kaldt vann til slutt - dette lukker porene i huden oghjelper blekket med å sette seg. Når du tørker tatoveringen er det viktig å ikke gni - men klappe den forsiktig ren.Husk å bruke rent håndkle eller papir.

 

Smøring av tatovering:

Bruk en mild, parfyme og parabenfri fuktighetskrem. Smør et tynt tynt lag - det skal trekke raskt inn i huden slikat denne får puste og man ikke tetter igjen porene. Smøring utføres minimum 3 ganger pr. dag. Hvis tatoveringen føles tørr eller klør hjelper det å smøre den. Tatoveringen bør smøres i 2 uker etter at den er tatt - men vi anbefaler å fortsette å smøre en gang om dagen i 2 uker ekstra.

 

MENS TATOVERINGEN GROR SKAL DU IKKE:

 

1. Klø på tatoveringen eller rive av skorper og flass. Dette skal falle av på egenhånd

 

2. Sole deg. Etter at tatoveringen er grodd anbefaler vi at man alltid bruker høy solfaktor eller sunblock på den.

 

3. Du bør ikke trene i treningsstudio de første 3 dagene pga. infeksjonsfare. Frem til tatoveringen er ferdig med å flasse må du ha tatoveringen dekket til før du drar på treningsstudio, og la beskyttelsen sitte på til du kommer hjem.Tenk på alle bassiluskene som svever rundt på apparater etc!

 

4. Bade. Dusjing er helt fint, men tatoveringen tåler ikke å ligge i vann mens den gror. Huden vil trekke til seg vannet og tatoveringen og blekket kan blekes eller falle ut.  

 

NB! Husk at en tatovering er et sår frem til den er ferdig grodd.

 

Behandle tatoveringen forsiktig og hygienisk.Vask alltid hendene dine godt før du behandler tatoveringen. Ikke la andre personer ta på den før den er leget. Dersom du mistenker infeksjon bør du kontakte lege snarest mulig. Det er normalt at det klør, og den kan også være litt rød og hoven de første dagene. Dersom den fortsatt er rød, øm og vond etter 3 dager, eller du får utslett rundt den, feber og den blir unormalt varm, kan dette være tegn på at du har en infeksjon. Bedre føre var enn etter snar!


Dersom du oppdager feil eller mangler i tatoveringen, eller er misfornøyd med utførelsen vil vi korrigere dette kostnadsfritt dersom du melder fra innen 3 mnd. fra du tok den. Vi ønsker at du skal være fornøyd med tatoveringen du har tatt hos oss og håper derfor du vil si i fra dersom det er noe galt. For at garantien skal være gjeldene må du følge disse instruksjonene.

 

KONTAKT OSS GJERNE DERSOM NOE ER UKLART ELLER HVIS DU HAR SPØRSMÅL VEDRØRENDE DIN TATOVERING!

KONTAKT OSS

©2021 Pigmentet
Before browse our site, please accept our privacy policy
Bestill Time
LYNGDAL
Bestill Time
MANDAL