Prøv vår Spa-Fotpleie

Hos oss tilbyr vi fotpleie i behagelige massasjestoler. Vi har behandlinger i ulike lengder og mengder, alt fra rask klipp av tånegler til lakking eller reparasjon og behandling av problemområder.

Den mest populære behandlingen vår heter Spa-Fotpleie: Den er for deg som vil unne deg litt ekstra luksus i hverdagen, eller som trenger en gave eller oppmerksomhet til noen du er glad i. Spa-Fotpleie er supert å gi vekk som gavekort, som også kan kombineres med ulike gavepakker hvor man får deilige produkter til stell av føttene hjemme. 


Selve behandlingen foregår i massasjestoler som har eget fotbad. Her kan du selv velge og styre massasjestolen, som har ulike programmer og styrke. Den kan også skrus av dersom du ikke ønsker å benytte deg av dette tilbudet. Fotbadet du får har deilig badesalt og jet-funksjon; du vil motta en grundig skrubb av føttene og leggene før vi begynner behandling av negler og føtter.

Vi klipper og filer, fjerner træler og kan også behandle problemer som inngrodde tånegler, liktårn, fotvorter mv. Hvis du vet at du har problemer med føttene som krever ekstra tid kan du bestille dette samtidig som du booker timen for et tillegg i pris. Om vi oppdager ting vi ikke vil få tid til å fokusere på under behandlingen vil du få tips og råd om hva du kan gjøre selv, og tilbud om ny time for å hjelpe med dette om det er ønskelig. Når føttene er ferdigbehandlet får du en deilig fot- og leggmassasje til sist. Hele behandlingen tar ca 75 minutter.

For deg som ønsker det er det også mulig å få lakket neglene, da kan du velge mellom vanlig neglelakk eller gellakk som varer i 3-5 uker. Vi har over 120 farger å velge mellom, og kan også tilby ulike design og dekor hvis du vil være ekstra fin! Noen av oss har også negler som er skadet eller av andre grunner ikke vokser normalt, vi kan hjelpe deg med å bygge opp igjen neglene med gele, slik at de ser normale ut igjen. Det kan du bestille ekstra tid til hvis du ønsker. 


Vi ønsker deg velkommen til en deilig opplevelse hos oss!

Du kan enkelt bestille time via web-siden vår, pr. telefon, sms eller messenger; eller besøke oss i salongen i Handelsparken Senter, 2 etg v/ Dressmann.

NB. Våre fotpleiere er ikke autoriserte fotterapeuter og behandler således ikke medisinske tilstander; Hvis vi ser at du har problemer som vi ikke kan tilby behandling for vil vi henvise deg videre til hudlege eller aut. fotterapeut for å få videre hjelp med problemene dine. 


KONTAKT OSS

©2021 Pigmentet
Before browse our site, please accept our privacy policy
Bestill Time
LYNGDAL
Bestill Time
MANDAL