3 ting må du tenke på før du tar en piercing

3 ting må du tenke på før du tar en piercing


1. Plassering av piercing

Øre og ansiktspiercinger er svært synlige og kan ha innvirkninger på hvordan  du som person blir oppfattet i arbeidslivet og i skolesammenheng. Forsikre deg om at du ikke trenger å ta ut din piercing på jobb eller skole. Enkelte kroppspiercinger gjør at du må unngå enkelte klesplagg, en navlepiercing er for eksempel ikke kompatibel med bukser som er høye i livet og avsluttes ved navlen. For ørepiercinger må du være forbredt på å ha et bevist forhold til bruk av telefon, briller og høretelefoner.


2. Prøv med en midlertidig piercing

Om du skal ha en veldig synlig piercing kan du prøve å bruke et falskt smykke i en prøveperiode for å venne deg til utseende og undersøke om det er noe du ønsker å gjøre permanent. Piercinger etterlater noen ganger arr og arrdannelse så for synlige piercinger bør du være helt bestemt på at dette er noe du ønsker før du tar avgjørelsen.


3. Bruk til før du bestemmer deg

Ta deg god til før du bestiller time. Tenk nøye gjennom hva det innebærer og sørg for at du forstår både prosessen med å ta en piercing, hvilken etterbehandling og oppfølging som kreves, samt hvilken risiko det kan innebære. Dersom du ønsker informasjon kan du be om en konsultasjon eller sende oss en melding med de spørsmålene du ønsker. Du vil også finne en oversikt over vanlige spørsmål under “piercing” på web-siden vår.KONTAKT OSS

©2021 Pigmentet
Before browse our site, please accept our privacy policy
Bestill Time
LYNGDAL
Bestill Time
MANDAL