3 ting du må vite om å fjerne tatovering

3 ting du må vite om å fjerne tatovering


Idag har 6 av 10 nordmenn i alderen 18-65 år tatovering - og 10% angrer på en eller flere av tatoveringene de har tatt. Hvis du plaget av gamle ungdomssynder eller en eks-kjæreste sitt navn som er foreviget på kroppen din er du absolutt ikke alene. Mange opplever at tatoveringen bringer minner de gjerne skulle lagt i fortiden og synes det er belastende å få spørsmål rundt tatoveringen sin. Andre kan være misfornøyd med plassering og kvalitet og skjems over utseende på den. Uansett finnes det mange ulike grunner til at man måtte ønske å fjerne en tatovering, og med dagens teknologi finnes det håp for de fleste!3 TING DU MÅ VITE OM TATOVERINGSFJERNING


  1. Dette tar som regel litt tid. Hvor mange behandlinger du vil trenge avhenger av kvaliteten og plasseringen på tatoveringen. Det finnes ingen vidunderkur hvor man blir kvitt gamle pigmenter på 1-2-3 så hvis du virkelig ønsker dette bør du belage deg på at det kan ta fra 6-18 mnd før du er helt i mål. 

  2. Laseren gjør ikke jobben - det er kroppen din som fjerner tatoveringen! Måten en laser fungerer på er at den skyter fargestoffene i tatoveringen opp i mindre deler - siden er det kroppen din som skiller ut blekkpartiklene selv. Derfor er det viktig at du følger råd om etterbehandling og tar vare på deg selv under tiden du fjerner en tatovering slik at kroppen din er best mulig rustet til å gjøre en god jobb.

  3. Det er ikke alle tatoveringer som kan fjernes helt. Størrelse, kvalitet, farger og plassering spiller stor rolle for hvor vellykket en laserfjerning vil være. Dersom du har arrdannelse vil dette også være synlig selv om blekket forsvinner. For de som har en tatovering som ikke kan fjernes helt på en vellykket måte kan det være et fint alternativ å bleke den ned så mye som mulig, for å lage ett nytt og forbedret motiv over. Hos Pigmentet Laser tilbyr vi alltid gratis konsultasjon hvor du vil få utfyllende informasjon om prosessen og en prognose for pris og lengde på behandlingen. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer om fjerning av tatovering - du kan enkelt bestille time selv i vårt bookingsystem, sende oss en melding via facebook messenger, ringe eller sende e-post. 


KONTAKT OSS

©2021 Pigmentet
Before browse our site, please accept our privacy policy
Bestill Time
LYNGDAL
Bestill Time
MANDAL