Hud som ødelegger livskvalitet - hva kan DU gjøre?

For de som sliter med alvorlige hudproblemer kan dette påvirke livskvaliteten dramatisk. Dårlig selvtillit og sosial angst er bare noen av følgene. Så hva kan man gjøre, når man føler at man har prøvd "alt" og ingenting virker?


Det første steget du bør ta er å oppsøke profesjonell hjelp, og være villig til å investere både tid og penger. Riktig behandling vil kreve noe av deg; men om du er flink og følger opp så vil du garantert få uttelling for strevet. 

1. Oppsøk en salong og få utført en hudanalyse: Dette vil gi deg en pekepinn på hvor du skal starte; er problemene dine alvorlige vil du bli henvist til dermatolog (hudlege). 

2. Ta ordentlig tak i hudhelsen din: Følg det programmet, både behandling i salong og med hjemmeprodukter, som du blir foreskrevet. En flink hudterapeut vil kartlegge huden og vanene dine, og følge deg opp slik at du får hjelp og støtte i prosessen. 

3. Vær standhaftig! Det tar tid å forbedre hud. Den største feilen mange gjør er at de ikke klarer å endre rutinene sine og "holde ut" lenge nok. 

-------------------------------------------

Hos Pigmentet tilbyr vi nå gratis konsultasjon for hudanalyse.

Her vil du bli møtt av en av våre flinke medarbeidere som går gjennom de problemene du opplever, kartlegger hva du bruker og ikke bruker idag, vi ser på kosthold og rutiner. Så vil vi kunne tilby en behandling som er tilpasset dine behov; og best av alt, alle som bestiller time til hudanalyse hos oss får introduksjonstilbud på både behandlingsopplegg i salong og produktpakke til hjemmebruk. 

-------------------------------------------

BESTILL TIME TIL GRATIS HUDANALYSE HER

-------------------------------------------


Hvilke behandlinger og produkter kan du få hos oss?

Vi er først og fremst opptatt av å tilby behandling som har en effekt. Det er deilig å unne seg en ansiktsbehandling, men om du ønsker at den skal gi resultater så bør du velge et alternativ som ikke nødvendigvis er en spa-behandling. 


Dyprens med Dermaclear

Denne behandlingen gir umiddelbare og fantastiske resultater. Ved bruk av maskin fjernes urenheter med vaccuum og massasje i kombinasjon med ulike løsninger som inneholder AHA, BHA og fuktgivende ingredienser. Flott som enkeltbehanding for å gi ansiktet en boost, og i vår erfaring et svært god behandling for deg som sliter med acne, fet hud og hudormer - da vil du trenge regelmessig behandling over en tid, samt kombinasjon med produkter til hjemmebruk.Elixir Peel behandlinger

Tre ulike program for anti-age, pigmentering eller acne. Svært god ansiktsbehandling som hjelper mot dine problemstillinger og gir ny glød og jevnere hudtone. Vi anbefaler alltid program av 3 - 5 behandlinger for å oppnå best effekt, sammen med produkter til hjemmebruk.