Prøv vår Spa-Fotpleie

Hos oss tilbyr vi fotpleie i behagelige massasjestoler. Vi har behandlinger i ulike lengder og mengder, alt fra rask klipp av tånegler til lakking eller reparasjon og behandling av problemområder.

Den mest populære behandlingen vår heter Spa-Fotpleie: Den er for deg som vil unne deg litt ekstra luksus i hverdagen, eller som trenger en gave eller oppmerksomhet til noen du er glad i. Spa-Fotpleie er supert å gi vekk som gavekort, som også kan kombineres med ulike gavepakker hvor man får deilige produkter til stell av føttene hjemme. 


Selve behandlingen foregår i massasjestoler som har eget fotbad. Her kan du selv velge og styre massasjestolen, som har ulike programmer og styrke. Den kan også skrus av dersom du ikke ønsker å benytte deg av dette tilbudet. Fotbadet du får har deilig badesalt og jet-funksjon; du vil motta en grundig skrubb av føttene og leggene før vi begynner behandling av negler og føtter.

Vi klipper og filer, fjerner træler og kan også behandle problemer som inngrodde tånegler, liktårn, fotvorter mv. Hvis du vet at du har problemer med føttene som krever ekstra tid kan du bestille dette samtidig som du booker timen for et tillegg i pris. Om vi oppdager ting vi ikke vil få tid til å fokusere på under behandlingen vil du få tips og råd om hva du kan gjøre selv, og tilbud om ny time for å hjelpe med dette om det er ønskelig. Når føttene er ferdigbehandlet får du en deilig fot- og leggmassasje til sist. Hele behandlingen tar ca 75 minutter.

For deg som ønsker det er det også mulig å få lakket neglene, da kan du velge mellom vanlig neglelakk eller gellakk som varer i 3-5 uker. Vi har over 120 farger å velge mellom, og kan også tilby ulike design og dekor hvis du vil være ekstra fin! Noen av oss har også negler som er skadet eller av andre grunner ikke vokser normalt, vi kan hjelpe deg med å bygge opp igjen neglene med gele, slik at de ser normale ut igjen. Det kan du bestille ekstra tid til hvis du ønsker. 


Vi ønsker deg velkommen til en deilig opplevelse hos oss!

Du kan enkelt bestille time via web-siden vår, pr. telefon, sms eller messenger; eller besøke oss i salongen i Handelsparken Senter, 2 etg v/ Dressmann.

NB. Våre fotpleiere er ikke autoriserte fotterapeuter og behandler således ikke medisinske tilstander; Hvis vi ser at du har problemer som vi ikke kan tilby behandling for vil vi henvise deg videre til hudlege eller aut. fotterapeut for å få videre hjelp med problemene dine. 


Read More
Alt du må vite om hårfjerning med IPL Laser

Her finner du utfyllende informasjon IPL Hårfjerning. Du får vite hva du kan forvente av behandlingen, hva du må sørge for å gjøre i forkant og hva du må passe på i etterkant. 


Hva er IPL Hårfjerning?

IPL betyr et «intenst pulset lys». Systemet bruker forskjellige bølgelengder av lys for å levere energi og varme til forskjellige lag av huden. Når man fjerner hår med IPL ledes varme ned i hårsekken slik at denne blir ødelagt og håret ikke vokser ut igjen.


IPL hårfjerning er en permanent hårreduksjon, og du må regne med å ha oppfriskende behandlinger etterhvert. Hvor ofte man trenger dette vil avhenge av hud- og hårtype. Vi anbefaler årlig oppfriskning, og vil ha egne tilbud på dette. Hårfjerning med laser er ikke 100% permanent, uansett hvilken type laser som brukes.


Selv om IPL hårfjerning ikke er permanent, har det utrolig mange fordeler og vil gjøre livet enklere for deg som har uønsket hårvekst. Økonomisk sett er det heller ikke et dyrere alternativ enn andre metoder, når man tar alle kostnader og ikke minst tidsbruk med i beregningen. 


  • Behandlingen er rask og ved fullført første runde er resultatet langvarig, du slipper å bruke tid på barbering eller voksing. 

  • Med IPL slipper man nupper, barberingsutslett, inngrodde hår og andre vanlige plager som oppstår ved barbering og voksing. 

  • Kostnaden er høyere ved behandlingsstart, men med 1-2 årlige vedlikehold vil du etter noen år ha spart inn dette, pluss tenk på all tiden man sparer! 

  • Sammenlignet med forbruk av materiell er IPL et miljøvennlig alternativ som forbruker mindre enn andre alternativer. 

Hvem kan få IPL Hårfjerning

Vi tilbyr IPL hårfjerning til deg som har hudtype 1-4 på Fitzpatrick hudskala. Behandlingen fungerer ikke dersom du har blonde, røde eller grå hår. 
Hvem kan ikke få IPL Hårfjerning?

Dersom du har en av følgende kan vi ikke behandle deg: Eksem, psoriassis, aktiv acne, hudsopp eller andre type hudlidelser, hudkreft, pigmenteringsforandringer i huden, ved gravididet eller om du har epilepsi. Vi kan heller ikke behandle områder med tatovering, så dersom du har det vil vi utelate tatoveringen fra behandling. 


Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Håret vårt har ulike vekstfaser. For at vi skal treffe alle hårene i den aktive vekstfasen vil man behøve fra 4-12 behandlinger for å oppnå en god og varig hårreduksjon. Antall behandlinger vil variere ut fra din hud- og hårfarge, samt lengden vekstfasene til håret ditt har. Vi tilbyr klippekort med 5 klipp hvor man får en redusert pris; klipp som ikke brukes kan benyttes innen 2 år fra kjøpsdato.


Forbredelser til IPL hårfjerning

Det er viktig at du leser og forstår disse forbredelsene før du bestiller time. Dersom du har time og oppdager at du ikke kan, eller bør vente med å ha time, må du kontakte oss så snart som mulig.


  1. Du kan ikke ha vært utsatt for sterk sol i området som skal behandles 4 uker i forkant av behandlingen. I så fall må du ha brukt minimum solfaktor 30 på området.

  2. Du kan ikke ha vokset hårene dine, da må du vente 4-6 uker, frem til du har nok hårvekst igjen til at behandlingen vil ha effekt.

  3. Du kan ikke ha tatt spray-tan eller selvbruning i løpet av de siste 10 dagene. Om du har rester av dette bør du eksfoliere/ ta en scrub på området som skal behandles dagen i forveien for å fjerne så mye som mulig.

  4. Du skal barbere området som skal behandles dagen før timen din. Dersom du ikke er barbert når du kommer eller du ønsker hjelp til dette, vil vi gjøre det, for en ekstra kostnad. 

  5. Vi kan ikke utføre IPL behandling oppå tatoveringer. Der du har tatovering vil vi holde 1 cm avstand.

  6. Du kan ikke ha noen av følgende tilstander: Eksem, psoriassis, hudsopp eller andre hudsykdommer, skader/rifter i huden, kviser/acne, nylig solbrent eller sterkt soleksponert, gravid eller epilepsi. Er du usikker på om du kan motta behandling; ta kontakt med oss så konsulterer vi med vår dermatolog (hudlege). 


Hvordan foregår behandlingen?

Først fyller du ut en egenerklæring hvor vi får relevant helseinformasjon og du blir opplyst om våre vilkår og risiko ved behandlingen. 


Før behandling blir huden desinfisert og du får påført en gele på området. Både du og behandler vil ha på mørke briller for å beskytte øynene mot det sterke lyset.


Under behandlingen kan du oppleve et mildt ubehag med en litt nappende/stikkende følelse.


Etter behandling får du påført en beroligende krem og instrukser for etterbehandling hjemme. 
Etterbehandling 

Vi anbefaler at man bruker en lindrende krem på områder 3 dager etter behandling. Det får du kjøpt hos oss for 249 kr. Til ansiktet anbefaler vi egne kremer.


Du må holde området ute av solen i 4 uker, eller bruke minimum solfaktor 30 i denne tiden. Ved sterk sol må du bruke solfaktor 50. Så lenge man er i under behandling skal man unngå sol eller bruke solfaktor på området. 


Risiko/ bivirkninger som kan oppstå ved IPL laserbehandling

Brannskader: Dersom laseren brukes feil eller du har unormalt sensitiv hud kan det oppstå hevelser eller blemmer pga for høy varmeutvikling. Det er liten risiko for at dette skjer, laserhodet har egen kjølemekanisme og du vil normalt kjenne dersom det blir for kraftig varme. Behandleren vil umiddelbart avbryte behandlingen om du opplever noe mer enn et mildt ubehag.


Pigmentforandringer i huden kan oppstå dersom det behandlede området blir utsatt for sterk sol rett etter behandling, eller dersom du har aktive solskader i huden (solbrenthet eller nettopp vært i mye sterk sol før behanling). Om dette skulle oppstå vil det vanligvis gå over av seg selv, men det kan ta tid før huden normaliserer seg igjen.


Øyenskader kan oppstå dersom man får IPL strålen direkte inn i øynene. Vi har alltid på beskyttelsesbriller for å forhindre dette.


På generell basis er IPL hårfjerning regnet som en trygg behandling med lite risiko.


Hva koster IPL hårfjerning?

Hos oss har vi veldig gode priser sammenlignet med våre konkurrenter på området!

Område

Pris

Ansikt

990

Hals

990

Kinn

490

Hake

490

Overleppe

390Nakke

490

Skuldre

990

Bryst

1290

Mage

1290Armhuler

790

Armer

1490

Under- eller overarmer

990

Hender

790Hel rygg

1990

Halv rygg

1290

Rumpe

1290

Bikini

790Lår

1490

Legger

1290

Føtter

790Pakkeløsning


Rygg-pakke: Nakken, skuldre og full rygg

2490

Bryst-pakke: Hals, bryst og mage

2490

Ben-pakke: legger, lår og bikini

2990

Arm-pakke: full arm + armhule

1990

Diva-pakke: Overleppe + hake, armhuler, bikini og legger

2990Barbering av område, pr. 15 min.

190


Read More
Hud som ødelegger livskvalitet - hva kan DU gjøre?

For de som sliter med alvorlige hudproblemer kan dette påvirke livskvaliteten dramatisk. Dårlig selvtillit og sosial angst er bare noen av følgene. Så hva kan man gjøre, når man føler at man har prøvd "alt" og ingenting virker?